If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Е по тая причина тая кола никога, ама никога не бих я продал.
Купих я за 10 000, досега съм налял почти 7 000, а смятам да я пребоядисвам, да я шумоизолирам, да довърша озвучението с хубави компонетни с-ми и най-накрая да си купя нови предни дискове, щото са ми за смяна от месеци, ама съм дебел мързел, но пък не ми се дават пари в сервиз за нещо толкова елементарно.
Накрая колата ще гони 20 000 и аз да я продам за 8 000, защото сульо и пульо вкарват салати и ги пускат по 6500 - е тая няма да стане.
Баща ми я харесва много, а той кара 22 годишно Рено 11 на над 500 000km, та освен да го зарадвам, когато събера пари за 159.
По повод 159... много голямо мое разочарование... Ходих в ММ и си избрах една 159 1.9 ЖТД 150 коня ниво на оборудване HIGH.... и като се качих вътре просто мечта... сичко изпипано и тва до момента в които не потеглих и почна да реве тоя дизел да друса като каручка като имате предвид че я карах до новия терминал на летището а там пътя е много добър... Много пъргава и хубава кола но возията и шумоизолирането са на светлини години зад 166
Alfa Romeo 166 2.4jtd 136hp 2000г. - ex
Opel Signum 1.9 CDTI 150hp 2006г.
По повод 159... много голямо мое разочарование... Ходих в ММ и си избрах една 159 1.9 ЖТД 150 коня ниво на оборудване HIGH.... и като се качих вътре просто мечта... сичко изпипано и тва до момента в които не потеглих и почна да реве тоя дизел да друса като каручка като имате предвид че я карах до новия терминал на летището а там пътя е много добър... Много пъргава и хубава кола но возията и шумоизолирането са на светлини години зад 166
извинявам се за офф-а ама при 159 на задните седалки не може да седне никой
алфа 166 2.0 има ли горивен филтар? един приател има такава алфа и в сервиза не са му го сменили и му казали че няма такав филтар, не сам запознат с бензиновите мотори, извенете за тапия вапрос
АКО помпата е свършила...Се сменя цялата помпа, а филтъра си върви с нея...
АКО помпата е ОК, но искате да си изчистите горивния филтър, който представлява цедката...Вадите помпата и промивате....Ето от една тема в раздела 147/156/ГТ колегата ОЕМ е обяснил....
Аз мога да опиша процедурата, а след някой друг ден мога и снимки да пусна защото ще я свалям пак.
1. Махане задна седалка (разжижат се двата болта долу в краката на пасажерите) издърпва се на пред и се маха.
2. Махане облегалка. Развиват се двата болта който иначе намиращи се под самата седалка. Вдигат се подглавниците на доре и след това самата облегалка на горе за да се освободи от закачалките.
3. Махане на подовата настилка на багажника (развиват се двата болта в дъното на багажника).
4. Махане на пластмасовия капак на подлакътника (избиват се четирите щипки от вътре на вън)
5. Махане на металния капак на помпата (развиват се четирите болта на капака)
6. Откачане буксата на захранването на помпата
7. Откачане на маркуча на помпата (подлагаме парзал да попие бензина който ще изтече от маркуча)
8. Развиване пластмасовия капак на помпата.
9. Махане капака на помпата и гуменото уплътнение.
10. Издърпване на помпата на горе.
11. Цедката се намира от долната страна на помпата.
12. Вадене на цедката
13. Проминава от обратната страна с бензин и продухване с въздух (с вода не става)
14. Монтиране всичко обратно
Нужно е да се внимава с поплавъка на помпата, че е нежен!
Те това е
Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..
Comment